En Gave av Håp og Helbred: Vår Julegave til Verden

Julen 2023

I år har vi valgt å ta et skritt tilbake fra tradisjonen med julegaver til de ansatte. Vi har derfor donert 28.000 NOK til Leger Uten Grenser. Dette beløpet tilsvarer 7000 livreddende meslingvaksiner, en gave som berører mange liv.

Valget ble tatt gjennom en demokratisk prosess der alle ansatte hadde muligheten til å stemme på en organisasjonen de ønsket å støtte. Valget falt, via en avstemning, på Leger Uten Grenser. Dette er en organisasjon som står for medmenneskelighet, global helse og solidaritet - verdier som vi i Ensō setter høyt.

Julen handler om å gi, dele og vise omsorg. Ved å omdirigere vår julegave til en sak som berører livene til de som trenger det mest, føler vi at vi virkelig kan gjøre en forskjell. Vi er stolte av å støtte Leger Uten Grenser sitt arbeid med å tilby medisinsk hjelp der behovet er størst.

Til våre ansatte: Takk for deres støtte og engasjement i denne saken.

Til alle som leser dette: La oss huske at julens ånd handler om mye mer enn materielle gaver. Det handler om å utgjøre en forskjell, vise omsorg og utvide vår generøsitet utover våre umiddelbare omgivelser.

God jul og et håpefullt nytt år fra alle oss i Konsulentselskapet Ensō AS.