Vi bruker informasjonskapsler for statistikk og informasjon om besøkendes samhandling med nettsiden vår.

Eksperter du kan stole på

Ensō er et konsulentselskap bestående av seniorkonsulenter med ekspertise til å bistå kundene våre med alt fra teknologiledelse til utvikling.

Ved å bruke konsulenter fra Ensō vet du at du får folk som bryr seg og gjør sitt ytterste for å løse dine utfordringer.

Våre konsulenter tar eierskap og næres av å skape gode løsninger. Vi kjenner stolthet av å bidra til din suksess.

Mennesker du vil jobbe med

Hos oss kommer menneskene først: Vi skal ikke vokse for vekstens skyld, men for og med de rette folkene. Et mangfold av flinke mennesker med et felles verdigrunnlag; Samhold, Lidenskap, Initiativ og Kvalitet.

I Ensō har alle lang erfaring og ekspertise på fagområder innenfor digitalisering. Vi styrker kundenes produktteam og bidrar kontinuerlig til å levere forretningsverdi.

2015
Etablert
25
Konsulenter
15 år
Snitterfaring
60MNOK
Omsetning
Samhold

Vi er et selskap hvor alle kjenner alle. Vi er engasjerte mennesker som liker å utveksle erfaringer og kunnskap, og har flere arenaer for å møtes faglig og sosialt. Samholdet fører til at vi bryr oss, støtter og hjelper våre kollegaer, både faglig og personlig.

Lidenskap

Vi motiveres av å bidra til å løse våre kunders utfordringer. Vi er nysgjerrige, elsker å lære oss nye ting, og jobber kontinuerlig med å utvikle oss personlig og profesjonelt. Vi strekker oss langt for å finne de gode løsningene.

Initiativ

Vi tar eierskap til våre kunders utfordringer. Vi oppsøker informasjon, lytter for å forstå og bidrar med kompetansen vår der vi kan tilføre mest verdi. Vi er ærlige og utfordrer kundene når det trengs.

Kvalitet

Vi legger vår sjel i å overgå kundens forventninger. Vi er pålitelige og ivaretar våre kunders interesser. Vi løser våre kunders utfordringer effektivt, sikkert og etter en høy standard. Kundene skal rett og slett ha full tillitt til våre konsulenter.

Noen av våre kunder