Da har vi gleden av å annonsere en ny spennende signering til Ensō.

Frederik Krautwald er en meget erfaren seniorkonsulent med over 20 år i bransjen. Han kan vise til masse erfaring i å lage front-end og back-end programvare for nettsteder og webapper i både objektorientert programmering (OOP) og funksjonell programmering (FP) paradigmer.

Kompetanse på ekspertnivå med utviklingsverktøy, biblioteker og rammer, for eksempel Webpack, npm, Most.js, React, Polymer Elements, og Web-komponenter. Ekspert i HTML5, CSS3, JavaScript, TypeScript og PHP. Erfaren med Java og Node.js. Kompetanse på ekspertnivå med TDD, DDD, ren arkitektur. Rett og slett en dyktig håndverker innen systemutviklingsfaget.

Medforfatter av Cycle.js - et funksjonelt og reaktivt JavaScript-rammeverk for forutsigbar kode, som brukes av Danske Bank og sponset av Verizon. Medforfatter av Motorcycle - en typesikker, deklarativ og reaktiv verktøysett for moderne nettutvikling. Kjerne-bidragsyter til Most.js - verdens raskeste, kamptestede, høye ytelse og reaktive strømningsbibliotek for hendelser.

I tillegg til programvaredesign, meget dyktig innen grafisk design for både online og off-line bruk, ved hjelp av verktøy som Adobe Photoshop, Adobe Illustrator og Adobe InDesign.