Tobias har over åtte år profesjonell erfaring fra utviklingsprosjekter i Norge og andre europeiske land hvor han har fylt rollen som utvikler, arkitekt og tech- og teamlead. Han ble først eksponert for VB.NET på midten av 2000-tallet og deretter Java og C++ i forbindelse med hans dataingeniørutdanning fra Høgskolen i Gjøvik.

I hans profesjonelle virke er det .NET økosystemet som har hovedfokus, hvor C# er favorittspråket.

Han er brennende opptatt av god kodekvalitet og at applikasjonene som skrives reflekterer forretningskravene. I lys av dette er han en naturlig pådriver av domene drevet design og vet at gode løsninger blir til i tverrfaglige prosjekter hvor forretningssiden er aktivt deltakende.

Som person er Tobias energisk, nysgjerrig og ikke redd for å utfordre etablerte prosesser og arkitektur understøttet av bred erfaring fra ulike sektorer i både inn- og utland. Han er også en som raskt for ansvar i prosjektene han deltar i. Tobias har også få ansvar som fagleder .Net i ett konkurrerende selskap.

https://www.linkedin.com/in/thorstensen/

Tobias er også en aktiv blogger og har fått flere artikler publisert i blant annet Kode24

Ryktene sier forøvrig at han er over snittet interessert i vin og tar gjerne en diskusjon på hvordan ulike viner passer til ulike retter. Han er heller ikke fremmed for en god runde i Counter Strike.

Han starter opp hos fra nyttår.