Heldigvis var pandemien i en slik form at vi nok en gang fikk til en flott tur med våre ansatte. Årets tur gikk til vakre Lofoten og turen ble ekstra bra takket være fantastisk vær.

Turen startet med velkomst av Kaptein Linge som forberedte troppen på helgens øvelser i skikkelig Kompani Lauritsen stil.

Etter en grundig inspeksjon og gjennomgang ble tid for lunsj i fantastiske omgivelser.

Etter lunsj la vi ut I grupper på en lengre biltur med diverse oppgaver underveis.

Etter annkomst Svolvær gikk vi gruppevis opp djeveltrappen forbi Svolværgeita og til topps.

Etter at vi hadde kommet ned fra fjellet og fått installert oss på hotellet ble tid for en super middag med mange gode lokale historier fra en innbarket lokal fisker

Dagen etter startet med en skikkelig fisketur med en flott fiskeskøyte.

Etter noen timer til havs gikk turen inn igjen for en padle kajakker. Bedre ramme med flatt hav og sol kan man ikke få på en slik tur. Rett og slett fantastisk.

Etter padleturen spiste vi en god lunsj på brygga før vi la ut I ribber på vei til middag. Turen gikk imellom øyer hvor vi fikk fortalt endel lokalhistorie. Vi var også heldige og fikk stifte bekjentskap med en nysgjerrig havørn

Etter en frisk tur ankom vi kveldens middagssted I gamle tranlokaler på en morsom brygge

Etter en stund med hygge og musikk trakk vi inn til en flott middag hvor Kaptein Linge møtte oss igjen. Vi hadde også kåring av vinnerlag etter konkurranser vi hadde igjennom hele helgen.

En stor takk til Quest Travel og Norwegian Adventure Company for en flott gjennomføring og levering av mange gode minner.