Ensō har tegnet årsavtale med Medarbeiderne for henting av blant annet pant fra lokalene.

Vi har endel sosiale arrangementer i våre lokaler og får ofte masse tomgods til pant og synes det er hyggelig å kunne donnere det til noen som trenger det mer en oss.

Kort om Medarbeiderne fra velkomstmailen:

Nå er du som betalende abonnent med på å bevise at folk som har slutta med rus ikke er problemer som må løses, men folk som kan være problemløsere.

Medarbeiderne ble startet i 2011 med en naiv tanke om at folk med rusbakgrunn trenger hjelp. Nå er vi over 40 ansatte med rusbakgrunn som ikke er på tiltak, men har vanlig jobb og har fått lønn fra første arbeidsdag. Vi gjør kildesortering enklere for deg og 3000 andre husholdninger i og rundt Oslo. Vi driver i tillegg tjenesten Flytt&Sjau som gjør alt fra flytting og tømming av dødsbo til store kontorflyttinger. Vi har medarbeidere ute på faste løpende oppdrag hos flere av bedriftskundene våre og i 2020 startet vi rengjøringstjenesten vår renvasking.no, der hvor du også kan bestille husvask, trappevask, flyttevask og annet vask.

Vi synes synes det er helt knall at du og flere kjøper tjenestene våre for å gi oss en sjanse, men synes det er enda kulere når folk opplever oss som praktiske, dyktige, pliktoppfyllende og profesjonelle i det vi leverer.

Vi utfordrer andre til å gjøre det samme.  Gå inn på www.medarbeiderne.no for å lese mer og melde deg på.