Johannes Kanavin er en meget erfaren arkitekt som også liker å kode. Han har rundt 14 års erfaring og han startet som konsulent med Java systemer & integrasjonsutvikling. Johannesarbeidet også med enterprise skalert systemutvikling hvor tusenvis av integrasjoner ble gjort på enkelt systemer for kritiske forretningsdrift, gjennom digital transformasjon.

I løpet av Johannes sin karrierehar han jobbet med både Java og .NET.Selv om han foretrekker Java er han imidlertid agnostisk i den forbindelse, da Johannes hovedkompetanse er innen Arkitektur, både fra et løsnings- og bedriftsperspektiv og på grunn av at det handler om å finne den mest passende løsningen og ikke hva han er mest komfortabel med.

I disse dager med modernisering av Cloud, er Johannes en stor Cloud, Big Data, Enterprise Integration & DevOps fan / entusiast, spesielt når det gjelder hvordan du kan forbedre et utviklermiljø til å bli mer feilfritt, for å gi et bedre teknisk miljø for dem å trives, som i rekkefølge vil gi en bedre løsning på bordet. Etter å ha god erfaring i full sky migrasjon & Cloud Architecture prosjekter, er dette en spesiell spesialitet fra Johannes '.

Hos siste kunde har han jobbet med å lage utviklingsmiljø i skyen, der Johannes har vært arkitekt på å migrere systemet til skyen, samt integrasjoner og prosesser.