Eivind er en problemløser med stor teknisk forståelse og en forkjærlighet for å dykke ned i tekniske detaljer, lese dokumentasjon og gjøre et godt håndverk. Han er en utviklertype med stor tyngde på backend og integrasjon, men som også kan bidra på frontend. Eivind er en polyglot som fokuserer mer på at ting blir gjort skikkelig og er vedlikeholdbart, enn nødvendigvis hvilken teknologi som brukes. Han mener at breddekunnskap innen programmering ofte forsterker dybdeforståelsen. Han er også lidenskapelig opptatt av Open Source og jobber som maintainer for en av protokoll implementasjonene i Rust biblioteket Smithay.

Bransjene Eivind har vært innom sprer seg over et bred spektrum fra romteknologi til offentlig sektor og informasjonslogistikk innen CRM og grønne sertifikater.

På fritiden er Eivind ekstremt glad i å trene og driver både med styrketrening og løping, helst hver dag og da helst utstyrt i tå-sko. Som tidligere friidrettsutøver liker han best løping, men gjør det kun når kroppen tillater det. Eivinds motto er "tren for å trene i morgen".


Velkommen til oss Eivind!