Thomas har en variert bakgrunn innenfor IT-bransjen, med systemutvikling som hovedområde. Han er en FullStack-utvikler med hovedvekt på BackEnd, her hovedsakelig C# og .NET, men han har også jobbet en god del med FrontEnd-teknologier - her primært Angular, ReactJs og TypeScript. Han er en lagspiller som jobber godt sammen med andre konsulenter og tilpasser seg nye arbeidsmiljøer raskt.

Fra sin tidligere bakgrunn med support og kundekontakt har konsulenten erfaring med å sette seg nøye inn i hvordan sluttbrukerne bruker relevante systemer. Dette hjelper ham med å oppdage om noe burde vært gjort annerledes, og om endringer rundt funksjonalitet burde vært implementert - fra sluttbrukers ståsted.

På fritiden går mye av tiden sammen med hans 2 Alasken huskyer. Han har en lidenskap for å ta bilder og ses ofte i skog og mark med kamerautstyr. Thomas er også veldig glad i konserter og er ofte å se på ulike konsertgulv. Musikken er ofte av den tyngre varianten og kan vel kalles en skikkelig rocker.


Velkommen til oss Thomas!