Da har vi gleden av ønske Nicolai velkommen til oss. Han startet opp 1 mars og gikk rett ut i oppdrag.

Nicolai er en erfaren seniorkonsulent med 10 års erfaring

Nicolai er utdannet Master of Science i informatikk fra Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU). Hans kjerneområder liggerinnenfor .NET og webutvikling, og han trives like bra backend somfrontend.

Innenfor webutvikling har han erfaring med teknologier som React og Angular, som har vært valgt teknologi i de fleste prosjekter han har vært invovlert i.  Innenfor backend-utvikling har han lang erfaring med C# og .NET/.NET Core-rammeverk, og har i flere prosjekter bygget API ved hjelp av disse rammeverkene. Nicolai er sertifisert Azure Developer Associate og har erfaring fra prosjekt med Azure-teknologier som Azure Functions, API Management, Azure Service bus med mer. 

I sin karriere har Nicolai vært innom både større og mindre prosjekter. Nicolai brenner for kodekvalitet og har erfaring medutviklingsmetodikker som test-dreven utvikling. Dette er kunnskap han ersvært opptatt av å spre i teamet han jobber i, for å sørge for en løsningav høyest mulig kvalitet.

Ryktene sier at han er veldig glad i å løpe og ganske flink på det også. Nicolai er også veldig glad musikk , gjerne ganske tungt, og er ofte å se på ulike konsertarenaer rundt omkring.

Vi gleder oss stort til å få lov til å bli bedre kjent med Nicolai og gjengen hans, med Anne og de små :-)