Vi bruker informasjonskapsler for statistikk og informasjon om besøkendes samhandling med nettsiden vår.

Litt mindre, litt hyggeligere

I Ensō har alle lang erfaring og faglig kompetanse på utvikling, arkitektur og rådgivning. Vi styrker kundenes produktteam og bidrar til at det leverer forretningsverdi kontinuerlig.

Våre kunder har behov for en leverandør som bidrar med fornøyde, erfarne og kompetente konsulenter som er dedikerte til å løse kundens problemstillinger. Vi skal derfor ikke bli større enn at vi fortsatt klarer å ivareta våre ansatte og kunders interesser.

Folk du vil tilbringe tid med

Hos oss kommer folk først: Vi skal ikke vokse for vekstens skyld, men for og med de rette folkene.

Vi er et mangfold av mennesker; vi har plass til individuelle forskjeller og preferanser - både personlig og faglig.

Etablert 2015
27 Ansatte
Valgfrihet

Sammen finner vi det oppdraget som passer deg best. Du har alltid det siste ordet i valg av oppdrag. Vi har vide rammer for kompetanseutvikling, og vi stoler på din vurdering av hva som er riktige tiltak for deg.

Trygghet

Lønnsmodellen har en solid fastlønn i bunn som sørger for en god inntekt under sykdom og foreldrepermisjon. I tillegg har vi svært gunstige pensjons- og forsikringsordninger for å sikre husstandens inntekt om noe skulle skje med deg eller dine.

Fleksibilitet

Vi legger oss ikke opp i hvordan du ordner hverdagen din for å få kabalen til å gå opp. Når, hvor og hvor lenge du jobber fra dag til dag, tilpasser du selv sammen med kunden. Vi mener alvor med vårt fokus på work/life balance, og gir derfor også én ekstra uke betalt fri i tillegg til 5 ukers ferie.

Enkelhet

Vi jobber kontinuerlig med å forenkle hverdagen, slik at konsulentene våre kan fokusere på det som er morsomt og verdiskapende. Lunsj, internett, aviser og nødvendig utstyr dekkes. Timer og utlegg føres digitalt.

Noen av våre kunder