Årets versjon av julekalenderen, fra tidligere omtalte Trudebot (julekalender 2020), var at alle ansatte sendte inn et bilde av noe som representerer en selv. Oppgaven gikk da ut på å gjette hvem som hadde sendt inn hvilket bilde.

Diskusjonene gikk høyt og mange gode og dårlige forslag dukket opp til hvilke hint man kunne se i bildene som kunne peke i ulike retninger. Sågar var det høy aktivitet i tidligere bildebaser for å se om noen hadde bilder fra tidligere som også kunne gi hint. Utover dette så var det også en del åpenbare forsøk på å sabotere de andre med å påpeke falske tips for å lede folk over på feil konklusjon.

Årets vinner ble Espen som viste en fantastisk evne til raskt å treffe raskt og riktig. Ryktene begynte å svirre om at han kanskje hadde lagd en hjemmesnekret Ai motor med lagring av alle tidligere bilder osv. Ingen klarte å dokumentere noe av dette så ryktene vil nok fortsette i lang tid fremover.

Artig med slike oppgaver som skaper engasjement samtidig som vi alle blir enda litt bedre kjent med hverandre. Tidligere års julekalendere har vært bilder av hjemmekontoret og lunsjen.

Stor takk til de som legger ned tid i å skape moro for hele gjengen.

Her følger en oppstilling av alle de ulike tingene som det ble sendt inn bilder av. En salig blanding av ulikheter, som også sier noe om de ansatte i Ensō, ulike som vi er.